Hamburgery

Hamburgery

Americká klasika a asi nejoblíbenější jídlo na světě. Skvělé na tom je, že si každý doladí ten svůj burger dle své chuti. Nehrozí tedy žádné zbytky. 

Ingredience

Pokyny

  1. Mleté maso smícháme se solí a pepřem. Vytvarujeme placičky zhruba o něco větší, než jsou housky. Placky opečeme na sádle nebo na grilu.

  2. Housky rozkrojíme napůl a krátce je opečeme. Housku potřeme kečupem či hořčicí, položíme na ní ledový salát, maso, sýr, rajče, červenou cibulku a přiklopíme druhou půlkou housky.

     

Poznámka

  • Do burgeru můžete přidat cokoliv co máte rádi - opečenou slaninu, volské oko, kyselé okurky apod.
  • Do burgeru si můžete přidat dresing vytvořený z majonézy, kečupu a nadrobno nakrájených kyselých okurek a červené cibulky
  • Na porci jsou počítány dva kusy 

You may also like...

Min

Share it on your social network