Hamburgery
Hamburgery
Americká klasika a asi nejoblíbenější jídlo na světě. Skvělé na tom je, že si každý doladí ten svůj burger dle své chuti. Nehrozí tedy žádné zbytky.
Ingredience
Pokyny
-
Mleté maso smícháme se solí a pepřem. Vytvarujeme placičky zhruba o něco větší, než jsou housky. Placky opečeme na sádle nebo na grilu.
-
Housky rozkrojíme napůl a krátce je opečeme. Housku potřeme kečupem či hořčicí, položíme na ní ledový salát, maso, sýr, rajče, červenou cibulku a přiklopíme druhou půlkou housky.
Poznámka
- Do burgeru můžete přidat cokoliv co máte rádi - opečenou slaninu, volské oko, kyselé okurky apod.
- Do burgeru si můžete přidat dresing vytvořený z majonézy, kečupu a nadrobno nakrájených kyselých okurek a červené cibulky
- Na porci jsou počítány dva kusy