Možnosti tisku:

Kuřecí polévka

Uplatnění
Popis

Kdo by neměl rád kuřecí polévku. Kuřecí vývar s masem a zeleninou, dochucený čerstvými bylinkami. Skvěle zahřeje a dodá sílu! 

Ingredience
  • 14 litrů kuřecí vývar
  • kuřecí maso z vývaru
  • 1 kilogramů mrkev
  • 1 kilogramů petržel
  • 1 kilogramů celer
  • sůl
  • pepř
  • plocholistá petržel
Pokyny
  1. Obereme maso ze skeletů a křídel, která jsme vařili ve vývaru. Vývar zcedíme a dáme ho zpět na plotnu.

  2. Přidáme do něj obrané maso, na drobno nakrájenou petržel, celer a mrkev a provaříme dokud není zelenina měkká. Na konec přidáme nahrubo nakrájenou petržel. Dosolíme a dopepříme.

Poznámka
  • Do polévky můžeme přidat nudle, zavářku nebo třeba vajíčko.