Možnosti tisku:

Hamburgery

Uplatnění
Popis

Americká klasika a asi nejoblíbenější jídlo na světě. Skvělé na tom je, že si každý doladí ten svůj burger dle své chuti. Nehrozí tedy žádné zbytky. 

Ingredience
  • 150 x houska (počítáme s porcí dva hamburgery na osobu (ozkoušeno u nás))
  • 20 kilogramů mleté hovězí
  • 20 x rajče
  • kečup
  • hořčice
  • 5 x červená cibule
  • 3 x ledový salát
  • 2 kilogramů plátkový sýr dle chuti
  • sůl
  • pepř
Pokyny
  1. Mleté maso smícháme se solí a pepřem. Vytvarujeme placičky zhruba o něco větší, než jsou housky. Placky opečeme na sádle nebo na grilu.

  2. Housky rozkrojíme napůl a krátce je opečeme. Housku potřeme kečupem či hořčicí, položíme na ní ledový salát, maso, sýr, rajče, červenou cibulku a přiklopíme druhou půlkou housky.

     
Poznámka
  • Do burgeru můžete přidat cokoliv co máte rádi - opečenou slaninu, volské oko, kyselé okurky apod.
  • Do burgeru si můžete přidat dresing vytvořený z majonézy, kečupu a nadrobno nakrájených kyselých okurek a červené cibulky
  • Na porci jsou počítány dva kusy